Σύνδεση

Σύνδεση λογαριασμού

Username *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 801

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

     
 

4

 

Pegasus Fortuna Gaming S.A και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

H PFG S.A, ως εταιρεία συλλογικού συμφέροντος, έχει θέσει, από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές αναφορικά με την ανάπτυξή της, προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων.

Στη σημερινή εποχή, που οι κοινωνικές ανάγκες είναι εντονότερες από ποτέ, που η απαίτηση για διαφάνεια, αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα έχει γίνει πλέον επείγον αίτημα, η PFG S.A, η πολυμετοχική εταιρεία των εργαζομένων του Casino Rio, αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην προσπάθεια δημιουργίας ενός καλύτερου αύριο.

Για την PFG S.A, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη προβλέπει τη μέριμνα για την κατά το δυνατόν ικανοποίηση των προσδοκιών όλων των ενδιαφερόμενων μερών (πελατών, εργαζομένων, μετόχων, προμηθευτών, τοπικών κοινωνιών κ.λπ.), με τρόπο εξισορροπητικό, προς όφελος της κοινωνίας και της συλλογικού συμφέροντος επιχείρησης.

Στο επίκεντρο του προγράμματος της PFG S.A βρίσκονται οι Άνεργοι Νέοι. Αυτοί είναι το πολυτιμότερο κεφάλαιο για την ανάπτυξη της Ελλάδας, το μέλλον και οι δημιουργοί της καινοτομίας. Στοχεύουμε να ξαναφέρουμε την ελπίδα σε όσο το δυνατόν περισσότερους άνεργους νέους εξυπηρετώντας τις πραγματικές τους ανάγκες στην εργασία, βοηθώντας να εξασφαλιστεί γι' αυτούς ένα καλύτερο μέλλον, επενδύοντας σε καινοτόμες ιδέες τους.

Στηρίζοντας τους άνεργους νέους η PFG S.A ενισχύει την ανάπτυξη της κοινωνίας, χρηματοδοτώντας και υποστηρίζοντας έργα με σημαντικό αντίκτυπο και μακροπρόθεσμο αποτέλεσμα.

 
     
FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2015 - Pegasus FG S.A.