Σύνδεση

Σύνδεση λογαριασμού

Username *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 801
     
 

14

 Η ανώνυμη εταιρεία «Οργανισμός Διεξαγωγής Ιπποδρομιών Ελλάδος», σύμφωνα με τις διατάξεις του Α.Ν.598/1968 (Α 256), κατέχει το αποκλειστικό δικαίωμα οργάνωσης και διεξαγωγής αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα παίζεται μέσα στον ιππόδρομο του Μαρκόπουλου ή από τα ειδικά πρακτορεία ιπποδρομιακού στοιχήματος.

Το 2003, η ΟΔΙΕ Α.Ε. εγκαταστάθηκε και εδρεύει στο Μαρκόπουλο Αττικής, στο νέο Ιπποδρόμιο, που κατασκευάστηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Διαθέτει ένα υποκατάστημα στην Αθήνα και συνεργάζεται με 550 περίπου πρακτορεία του δικτύου της ΟΠΑΠ Α.Ε. σε όλη την επικράτεια.

Στις αρχές του 2013, το Ελληνικό Δημόσιο ξεκίνησε τη διαδικασία παραχώρησης του αποκλειστικού δικαιώματός του για την εκμετάλλευση του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, η οποία εξελίσσεται.

Μέχρι και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον Φορέα Εκμετάλλευσης που θα προκύψει από το διαγωνισμό, η ΟΔΙΕ Α.Ε εξακολουθεί σύμφωνα με το νόμο να διοργανώνει και διεξάγει τις ιπποδρομίες και το αμοιβαίο ιπποδρομιακό στοίχημα στην Ελλάδα.

 
     
FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2015 - Pegasus FG S.A.