Σύνδεση

Σύνδεση λογαριασμού

Username *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 801

Διαδικτυακός Στοιχηματισμός

     
 

διαδικτυακό στοίχημα τζόγος

Το διαδικτυακό στοίχημα γνωρίζει ιδιαίτερη άνθιση με την εξάπλωση του ίδιου του διαδικτύου. Το στοίχημα στο διαδίκτυο έγινε προσιτό τη στιγμή που πλήθος εταιριών διαδικτυακού τζόγου προσφέρουν τα προϊόντα τους στους πελάτες τους. Ο διαδικτυακός τζόγος περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο το διαδικτυακό στοίχημα, τα τυχερά παιχνίδια των online καζίνο, το online πόκερ αλλά και λιγότερο δημοφιλείς μορφές, όπως είναι το spread betting. Για πολλούς τζόγο αποτελεί δικαιολογημένα και το ίδιο το χρηματιστήριο.

Δυστυχώς το 90% και πλέον των παικτών του ιντερνετικού τζόγου θα χάσει χρήματα, αφού οι πιθανότητες είναι εις βάρος τους. Οι εταιρίες του online στοιχήματος δεν είναι τίποτα άλλο από επιχειρήσεις με σκοπό φυσικά το κέρδος. Έτσι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, ώστε οι πελάτες τους – δηλαδή οι παίκτες – να διασκεδάζουν στοιχηματίζοντας, πληρώνοντας ακριβά τη διασκέδασή τους. Δε λείπουν και οι περιπτώσεις κερδισμένων παικτών, οι οποίοι όμως έχουν φτάσει στην επιτυχία μέσα από δυσκολίες, ατελείωτη μελέτη και σκληρή δουλειά. Ο διαδικτυακός τζόγος είναι με λίγα λόγια μια από τις πιο κερδοφόρες βιομηχανίες. 

Με βάση την λίστα που έχει εκδόσει το Υπουργείο Οικονομικών εδώ, υπάρχουν 24 στοιχηματικές εταιρίες που πήραν άδεια και δραστηριοποιούνται νόμιμα στο διαδίκτυο στην Ελλάδα. Βασίζονται στην ΠΟΛ.1248/13.12.2011 και έχουν υπαχθεί σε ένα μεταβατικό καθεστώς με βάση την παράγραφο 12 του άρθρου 50 του νόμου 4002/2011. Βάση αυτού λειτουργεί το νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα στη χώρα μας.

Τελευταία ενημέρωση στις 6/3/2015 ανέφερε ότι το Υπουργείο Οικονομικών προσανατολίζεται σε νέα μόνιμη ρύθμιση των στοιχηματικών εταιριών στην Ελλάδα μέσα στο 2015.

 
     
FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2015 - Pegasus FG S.A.