Σύνδεση

Σύνδεση λογαριασμού

Username *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 801
%AM, %19 %041 %2015 %00:%Φεβ

Συνέδρια - Εκδηλώσεις

 

Σε μια εποχή που ακόμη και στην Ελλάδα κάθε επιχειρηματική ενέργεια μπαίνει στο μικροσκόπιο του κόστους/κέρδους, οι εταιρικές εκδηλώσεις , τα λανσαρίσματα προϊόντων, τα συνέδρια, αντιμετωπίζονται ως (πανάκριβες) εταιρικές γιορτές (πανηγύρια;) ή ως αυτό που από πολλούς αποκαλείται “Εταιρικός Παγανισμός”.

Όμως, ασχέτως του ότι η έννοια του κέρδους έχει ως επί το πλείστον αποσυνδεθεί από τις εκδηλώσεις αυτές (υπάρχουν υπεύθυνοι των πωλήσεων και του marketing που πραγματικά απορούν πως είναι δυνατόν μια παρουσίαση να έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων), τούτη η αρτιότητα των εκδηλώσεων αυτών (τεχνική, δημιουργική, σκηνοθετική) παρουσιάζεται από μειωμένη έως και ανύπαρκτη. Είθισται σε αυτό το σημείο να λέγεται ότι “υπάρχουν και εξαιρέσεις”, ότι “δεν πρέπει να γενικεύουμε”, “εξ’ όνυχος τον λέοντα” κ.λπ. Εσείς πείτε το όπως θέλετε. Ελάτε όμως να παρακολουθήσουμε κάποιες εκδηλώσεις μαζί και τα λέμε.

Το χειρότερο όμως είναι ότι έστω και “να τα πούμε” πολύ πιθανόν να τα θεωρήσετε όλα τόσο φυσιολογικά και σωστά, ακριβώς γιατί η κατάσταση έχει πλέον καθιερωθεί. Τόσο που οι νέες γενιές marketers διδάσκονται ότι τα πράγματα πρέπει να είναι έτσι ακριβώς. Εκεί πάντως που δεν χωρεί αμφιβολία είναι το τεχνικό μέρος. Εκεί που δεν υπάρχει υποκειμενική κρίση. Ακόμη κι εκεί όμως, και παρά το γεγονός ότι σε συναυλίες, το θέατρο, ή τα νυχτερινά κέντρα, τα ίδια τεχνικά θέματα αντιμετωπίζονται με μεγάλη επάρκεια, σε κάθε πρόσφατη εκδήλωση που έχουμε παρακολουθήσει, ο ήχος είναι απαράδεκτος, η προβολή προβληματική, και ο φωτισμός φαίνεται ότι υπάρχει προκειμένου να προσθέσει μερικές ακόμη χιλιάδες ευρώ στο τιμολόγιο.

Ίσως να σκεφθείτε ότι υπερβάλουμε. Ίσως να πείτε ότι αυτά συμβαίνουν και αλλού. Ίσως ότι πρόκειται για κάποιους που θέλουν να βλέπουν παντού ατέλειες. Ίσως να είναι συμπτωματικά. Ίσως... Αυτό που εμείς θα θέλαμε να πούμε είναι ότι ίσως πια είναι η στιγμή να ξαναδούμε τα θέματα των εκδηλώσεων από την αρχή. Γιατί ακόμη κι όταν το αποτέλεσμα δεν είναι εξαιρετικά υψηλό, το κόστος είναι...

Η PFG S.A μπορεί να σας παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής για να διοργανώσετε την τέλεια εκδήλωση, το τέλειο συνέδριο. Συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου διότι και η ίδια διαθέτει το καλύτερο στελεχιακό δυναμικό εμπειρογνωμόνων, μιας βιομηχανίας που βασίζει σημαντικό μέρος των εσόδων της σε events και συνέδρια υψηλού επιπέδου.

Εμείς λοιπόν ξέρουμε τι θέλετε. Μην διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια μας. Στείλτε μας email, περιγράψτε με λίγα λόγια την εκδήλωση ή το συνέδριο που θέλετε να διοργανώσετε και άμεσα θα έχετε τους καλύτερους διοργανωτές στην υπηρεσία σας!

 

FaLang translation system by Faboba

Copyright © 2015 - Pegasus FG S.A.